A fiatal pár felújítás közben egy széfet talál a lebontott konyhasziget alatt. Sokkot kapnak, amikor meglátták, mi van benne!A fiatal házaspár az internetre töltötte fel ezeket a képeket, amelyek aztán bejárták az egész világot!

Olyasmi történt velük, amit csak a filmekben szokott! Bejegyzésükben előadják, hogy Phoenixbe költöztek, és mivel volt egy kis félretett pénzük, elkezdték felújítani az új ház konyháját. A konyhasziget elbontása után nagy meglepetés érte őket! Ugyanis egy széf volt a padlóban!

Nem tudtak rájönni arra, hogy kiépítette a széfet, mivel a háznak több tulajdonosa is volt korábban. Beköltözéskor talált egy gyógyszeres szekrényben egy különös egy cetlit, amelyen egy különös számsor állt. Fogalma sem volt róla, hogy mit takar, de óriási szerencse volt, hogy nem dobta ki!

Úgy döntöttek, kipróbálják, hátha ezzel a kombinációval nyílik a széf, és csodák-csodájára: a széf kinyílt!

Persze arra számítanánk, hogy üres volt, vagy néhány régi dokumentumot találtak benne: de nem! Tényleg találtak pár régi dolgot, egy italt, valamint egy a 70-es években kiadott könyv példányát.

Ugyanakkor volt benne több mint 50 000 dollár is! A fiatal pár nagyon hálás annak, aki elhelyezte ezt az összeget, mert azt mondják, ez megváltoztatta az életünket! Amint egy 15 millió Ft-nyi forintot érő dollár összeg végre egyenesbe hozta őket!
Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)