Zacher Gábor: ezen a napon lesz a járvány csúcspontja, ez lesz a legnehezebb nap!



Zacher Gábor mentősként is dolgozó orvos a Metropolnak adott interjút, amiben arról is beszélt, hogy egyre nagyobb teher van az egészségügyön és elárulta várakozását arra vonatkozóan, hogy mikor tetőzhet a harmadik hullám.

A lapnak adott interjúban azt nyilatkozta többek között, hogy vannak olyan kórházak, ahol már az utolsó ágyakat sikerült elcsípnünk.

A sürgősségi szakorvos szerint, az orvosok és az ápolók mindent megtesznek, de a korlátozások feloldásához a fegyelmezett magatartás is elengedhetetlen.


A szakember úgy véli, hogy:


A HARMADIK HULLÁM MÁRCIUS 24-ÉN TETŐZHET, ADDIG IS FOKOZOTT ÓVATOSSÁGRA INT MINDANNYIUNKAT.


Nem arról van szó, hogy korábban ne találkoztunk volna légzési elégtelennel vagy súlyos sérülttel, de most olyan sok a beteg, mintha minden nap egy tömegbaleset történne. Máskor csak ritkán történik olyan eset, amelyben egyszerre száz ember sérül meg – érzékeltette a helyzet súlyosságát a szakember.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)