Így szabadulhatsz meg a rossz vérkeringéstől és a hideg végtagoktól!




A keringési rendszer egyik betegsége a nem megfelelő véráramlás, aminek egyik következménye, hogy a tápanyagokat és meleget szállító vér nem jut el a végtagokhoz, így azok szinte állandóan hidegek.

A vér útját állhatják az erekben végbemenő lerakódások is, ami szintén azzal járhat, hogy úgy érezzük, le van fagyva kezünk, lábunk.

De van megoldás! El kell érnünk azt, hogy beinduljon a vérkeringésünk, felpezsdüljön az egész testünk. Most a táplálkozásra, az életmódra helyezzük a hangsúlyt, így kiderül, hogy mit kell ennünk, tennünk, hogy jobban érezzük magunkat.


Rostok

Fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, és melléje igyunk napi 5-6 pohár friss vizet. Fogyasszunk kevesebb kávét, inkább teázzunk.


Alkohol

Ezt csak módjával fogyasszuk, mert jelentős mennyiség már ártalmas az egészségre, főként a keringésre.


Mozgás

Minden nap mozgassuk meg testünket, ízületeinket, csontjainkat. Ha tehetjük, járjunk el úszni, sétálni, kerékpározni.


Étkezés

Törekedjünk az egyensúlyra. Kevesebb húst és több nyers, párolt zöldséget, halat fogyasszunk. A gyümölcsökről sem szabad megfeledkezni. A dohányzásról meg sürgősen szokjunk le.


Meditáljunk

A lelki békénkkel, erőnkkel is törődni kell, ezért hallgassunk kellemes zenét, mélyüljünk el pozitív gondolatainkba, érezzük jól magunkat.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)