Ezek a legintelligensebb csillagjegyek. Megfontoltak, átgondoltak, nem lehet túljárni az eszükön, Te köztük vagy?5 csillagjegy nagyon intelligens, ők mindig megtalálják a megoldásokat. A tanulás és a fejlődés lényeges része az életüknek. A különleges képességeiknek köszönhetően sikeresek és elérik amit akarnak!Ikrek


Az Ikrek jegy szülöttei okosak, mindig minden helyzetben feltalálják magukat. Kreatívak, szeretnek alkotni, idegen nyelveket tanulnak, érdekli őket az irodalom és a művészet. Szeretnek az emberekkel kommunikálni, minden helyzetben a megfelelő szavakat használják.


Szűz


A Szűz az egyik legintelligensebb csillagjegy, e jegy szülöttei szeretik megoldani a rejtélyeket, nagyon értenek a matematikához, minden olyan dolog érdekli őket ami a számok világával kapcsolatos. A Szűz annyira megfontolt, hogy a legapróbb részletekre is odafigyel, szervezett, ritkán hibázik.


Skorpió


A Skorpió mindig célokat tűz ki és meg is valósítja azokat. Nagyon informált, minden érdekli, bármilyen problémába ütközik könnyen megoldja azt. Több dologgal is foglalkozik, de mindent alaposan átgondol és megtervez, mindig mindenkinek a megfelelő kérdéseket teszi fel és meg is kapja a megfelelő válaszokat.


Vízöntő


A Vízöntő talán az egyik legintelligensebb csillagjegy, kiemelkedik az emberek közül. Nagyon okos, mindig mindenben meglátja az olyan apró részleteket is amire mások oda sem figyelnek. Néha álmodozó, de nagyon jóérzésű személy, számára nem létezik olyan dolog amit ne tudna elérni.


Bak


A Bak jegy szülöttei nagyon okosak, jól átlátják a dolgokat, többször is átgondolnak mindent mielőtt belekezdenének. A barátaikat jótanácsokkal látják el, mindig segítő kezet nyújtanak azoknak akiknek erre szükségük van. Olyan dolgokat is észre vesznek amik fölött mások elsiklanak.Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)