"NEM LOPHATSZ!" Gyurcsány Ferenc durván nekiesett Orbán Viktornak!



Azoknak, akik a DK-hoz kívánnak csatlakozni, mindig azt mondom: magunk között mindenről lehet vitatkozni, két dolgot kivéve. Azok tabuk. Azok megsértése nálunk bűn és azonnali szakításhoz vezet.

1. Nem lopunk. A mi dolgunk vigyázni a közpénzre, és okosan használni. Ha a politikus lop, az olyan, mint amikor az orvos tudatosan megöli a beteget. Aki lop, azt elküldjük.

2. Nem sérthetsz senkit származása, hovatartozása miatt vagy azért például, hogy ki kit és hogyan szeret. Egyszerűen mondva, itt nincs zsidózás, cigányozás, négerezés, – ne adj Isten- románozás, buzizás és folytathatnám. Van, ahol ezt eltűrik, tessék odamenni, ha valaki így gondolkodik.

Hogy mennyi legyen valamelyik adó, hogy mit csináljunk a nyugdíjrendszerrel és a többi nagyon fontos dologról, szabad a vita közöttünk. Nyilvánosan már fegyelmezetten, a végül közös álláspontot képviseljük, már nem vitatkozunk, de közöttünk ezekben az ügyekben nincs tabu, szabad a vita. De a fenti két dolgot meg se vitatjuk. Fekete vagy fehér. Kell vagy nem.

Mert jönnek, sokan jönnek, gondoltam érdemes ezt az elején tisztázni. Ilyenek, ezek vagyunk, és ezen nem változtatunk.

Csak a miheztartás végett.

Zuhanás

Zuhanni fog az életszínvonal. Az elmúlt harminc év legnagyobb zuhanása jön.

Nem százezrek, hanem milliók fognak rosszabbul élni.

A szöveg nem fog segíteni. Az ideológiai hablaty se. A bűnbakok se. “Európa erős embere” bukni fog.

Vége lesz ennek a rémálomnak. A melldöngető kivagyiságnak, az “okos vagyok mint a nap” mentalitásának, a százezrek ütemes tapsával hitelesített önbizalomnak.

Csend lesz.

Meg haragos kiabálás.

Kiábrándulás meg nekiindulás.

Ez következik.

Készüljetek!

Készülünk.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)