"NEM LOPHATSZ!" Gyurcsány Ferenc durván nekiesett Orbán Viktornak!Azoknak, akik a DK-hoz kívánnak csatlakozni, mindig azt mondom: magunk között mindenről lehet vitatkozni, két dolgot kivéve. Azok tabuk. Azok megsértése nálunk bűn és azonnali szakításhoz vezet.

1. Nem lopunk. A mi dolgunk vigyázni a közpénzre, és okosan használni. Ha a politikus lop, az olyan, mint amikor az orvos tudatosan megöli a beteget. Aki lop, azt elküldjük.

2. Nem sérthetsz senkit származása, hovatartozása miatt vagy azért például, hogy ki kit és hogyan szeret. Egyszerűen mondva, itt nincs zsidózás, cigányozás, négerezés, – ne adj Isten- románozás, buzizás és folytathatnám. Van, ahol ezt eltűrik, tessék odamenni, ha valaki így gondolkodik.

Hogy mennyi legyen valamelyik adó, hogy mit csináljunk a nyugdíjrendszerrel és a többi nagyon fontos dologról, szabad a vita közöttünk. Nyilvánosan már fegyelmezetten, a végül közös álláspontot képviseljük, már nem vitatkozunk, de közöttünk ezekben az ügyekben nincs tabu, szabad a vita. De a fenti két dolgot meg se vitatjuk. Fekete vagy fehér. Kell vagy nem.

Mert jönnek, sokan jönnek, gondoltam érdemes ezt az elején tisztázni. Ilyenek, ezek vagyunk, és ezen nem változtatunk.

Csak a miheztartás végett.

Zuhanás

Zuhanni fog az életszínvonal. Az elmúlt harminc év legnagyobb zuhanása jön.

Nem százezrek, hanem milliók fognak rosszabbul élni.

A szöveg nem fog segíteni. Az ideológiai hablaty se. A bűnbakok se. “Európa erős embere” bukni fog.

Vége lesz ennek a rémálomnak. A melldöngető kivagyiságnak, az “okos vagyok mint a nap” mentalitásának, a százezrek ütemes tapsával hitelesített önbizalomnak.

Csend lesz.

Meg haragos kiabálás.

Kiábrándulás meg nekiindulás.

Ez következik.

Készüljetek!

Készülünk.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék