Kulcsár Edina büszkén pózolt új Porschéjával – a kommentelőktől viszont kapott hideget-meleget:
Kulcsár Edina egy hófehér (és nem olcsó) Porschét kapott a kedvesétől G.w.M.-től ajándékba, amellyel büszkén pózol a közösségi oldalán.


Anélkül, hogy részleteznénk, mennyi az ára most egy ilyen autónak, sajnos mostanság tény, hogy a földi halandónak sokszor idegeskednie kell a napi bevásárlás és a rezsi miatt is..

A hozzászólók jelentős része – feltehetően emiatt – nem érezte úgy, hogy mutogatni kellene most ezt a – különben csodálatos – autót:„Mi lett volna ha megtartod magadnak/magatoknak az örömöt? Meg az előtte lévő 3 szatyor ruhát, amit végre megkaptál?

Te tényleg elfelejtetted, honnan jöttél, és hogyan nőttél fel, de talán pont ezért váltál most egy ilyen emberré. Mélységes csalódás vagy.

És hidd el, senki nem irigykedik rád, vagy vágyna a Gucci kabátra, meg az új autódra. Mindenki sajnál, hogy mi lett belőled.

Elgondolkodsz egyébként, milyen időszak van most az átlagember életében? Hogy gyomorgörccsel megy bevásárolni?

És te milyen bicskanyitogató stílusban teszed magad? Naggggyon durva vagy”

„Igazi polgárpukkasztás, gratulálok! Csak így tovább…” – írja egy másik hozzászóló.


Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)