CSALÁS TÖRTÉNT?! Ő nyerte Sztárban sztár leszek harmadik évadát valójában



A versenyzők produkcióját követően került sor az első eredményhirdetésre, melynek során kiderült, ki végzett a harmadik helyen. A nézők szavazati alapján Kökény Dani és Kaly Roland jutott tovább, így Yulaysi Miranda a Sztárban sztár leszek! bronzérmese.

A stúdióban láthatóan többen megdöbbentek az eredményen, hiszen sokan a műsor legesélyesebb versenyzőjének tartották Yulit. Az énekesnő megköszönte mindenkinek, hogy megkutathatta magát művészként.

Ez a legízletesebb túrós sütemény az egész világon! Ráadásul mire megiszod a kávéd, ki is sül!

Majd a stúdióban a “Szép volt, Yuli!” mondatot skandálták vastaps kíséretében.

Elindult a második körös szavazás és Pápai Joci előadta az új dalát. Mindeközben Kökény Dani képtelen úrrá lenni az izgalmán, sírva várja az eredményhirdetést, láthatóan nagyon megérintette, hogy bejutott a top 2-be. Vastag Csaba pedig élő videóban korteskedik Kaly Roland mellett.

Az utolsó pillanatokban elképesztő volt a feszültség a stúdióban, a fiúk lélegzetvisszafojtva várták a végső eredményhirdetést. Néhány percnyi várakozás után azonban Tilla végre kimondta, az idei versenyt, a Sztárban sztár leszek! harmadik évadát Kökény Dani nyerte.


Többen csalást kiáltottak Yuli miatt, persze ez egyértelműen kacsa, senki nem vitathatja el a Danitól, akár tetszik akár nem a Sztárban sztár harmadik évadának valós nyertese Kökény Dani. 

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)