Itt az ÚJ VÉRNYOMÁS-TÁBLÁZAT! Innen tudhatod mikor válik kritikussá az érték!



A leggyakoribb egészségügyi panasz Magyarországon a magas vérnyomás. De mikortól számít magasnak?

A magas vérnyomás egy igen súlyos betegség lehet, ha nem foglalkozunk időben a tünetekkel, és nem fordulunk orvoshoz! Tegyünk egészségünkért, még mielőtt nagyobb lenne a baj!

Ahhoz, hogy egészségesek legyünk, néhány változást be kell vezetünk életmódunkba, meg kell szabaduljunk a káros szenvedélyektől, a stressztől, és be kell iktatnunk a testmozgást is. Az egészséges életmód hozzájárul ahhoz, hogy megfelelő legyen a vérnyomásunk.

A magas vérnyomás különböző betegségek kialakulását eredményezi, befolyásolja a vesék, és a szív működését. A magas vérnyomás manapság már népbetegségnek számít, ne hanyagoljuk el a problémát, ha egészséges életmódot szeretnénk élni.

Mi számít normális vérnyomási értéknek?

20 éves kor felett normális vérnyomási értéknek számít 120/80 Hgmm, és kétévente ajánlott ellenőriztetni, hogy minden rendben legyen-tanácsolja az American Heart Association.



Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)