Ennek a 3 összetevőnek a kombinációja még a rákot is legyőzheti!




A csodaszerhez tehát mindössze három összetevőre van szükség: fokhagymára, mézre és almaecetre. Ezeknek az összetevőknek a kombinációja félelmetes fegyver a számos betegség elleni küzdelemben. Asztma, ízületi gyulladás, magas vérnyomás, meddőség, impotencia és még a rák is – mindezek a szörnyű betegségek nem tudnak ellenállni a gyógyító elixírnek.

A gyógyító főzet hatása az immunrendszer erőteljes megerősítésének és a szervezetben lévő “rossz” koleszterin szintjének csökkentésének köszönhető. Ezt a receptet sok beteg tesztelte. Már 2 hét folyamatos használata után a fokhagyma, méz és ecet keveréke, még a súlyos betegségben szenvedő betegeknél is javulás figyelhető meg – mindez a szervezet számára rendkívül fontos összetevők kombinációjának köszönhetően.

Ennek a gyógyító italnak nincsenek mellékhatásai, és nem csak az egészségügyi problémákkal küzdők számára előnyös. A méz, a fokhagyma és az almaecet elixírje még a tökéletesen egészséges emberek számára is igazi istenáldás. Mindennapos szedésével megvédi magát a szezonális fertőzésektől, és erősíti a szervezet védekezőképességét.


ÖSSZETEVŐK


1 csésze almaecet

1 csésze friss természetes méz

10 gerezd fokhagyma


ELKÉSZÍTÉS


Hámozza meg a fokhagymát a héjától. Az egész fokhagymagerezdeket keverje össze az ecettel és a mézzel, majd tegye a keveréket egy jól záródó üvegbe. Tartsa a gyógyító italt a hűtőszekrényben.


HOGYAN HASZNÁLJUK


Vegyen be 2 evőkanálnyit a gyógyító szerből éhgyomorra. Leöblítheti vízzel vagy teával, de ügyeljen arra, hogy az elixír bevétele után még 15 percig ne egyen.

A fokhagyma és a mézes ital használata után már az ötödik napon érezni fogja az eredményt. Nem fog többé gyengeséget, fejfájást érezni. Jobb emésztés és általános egészség. Ez a kezelés mindazoknak javallott, akik vérszegénységben, álmatlanságban és aszténiás szindrómában szenvednek. A rák korai stádiumában az ital aktiválhatja a szervezet védekezőképességét, és beindíthatja a gyógyító mechanizmust!

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)