Vége... Tragikus hírt közölt Michael Schumacher olasz kezelőorvosa és rokona…Lassan kilenc éve lesz annak, hogy Michael Schumacher tragikus síbalesetet szenvedett, és utána a hírek szerint kómába esett. Azóta bár részletes információkat nem közöl az egykori hétszeres világbajnok családja, de időről időre megszólalnak szakértő orvosok a témában.

A híres olasz idegsebész, Nicola Acciari, a bolognai kórház vezető sebésze a Daily Mailnek beszélt Schumi állapotáról. Az általa adott prognózis sajnos egyesenes lesújtó.

– A betegség teljesen lerombolta a szervezetét fizikálisan is. Már nem az az ember, akire mindenki emlékszik, az agyát ért sérülés miatt teljesen megváltozott – ismertette az orvos Schumacher állapotát. Elmondta azt is, hogy ilyen esetben a beteg izmai is leépülnek.

Egy francia magazinnak nyilatkozott Schumacher egyik rokona, aki elmondta, hogy amikor beültetik a tolószékbe, a tóra, hegyekre néző gyönyörű panorámával szemben, Michael néha sír. Nagyon szomorú dolog ez…

Schumi közeli barátja, Jean Todt, az FIA volt főnöke elmondta, hogy láthatja a hétszeres világbajnokot, és néznek együött versenyeket, de hiányzik neki, amit annak idején együtt csináltak.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)