Éheztesd halálra a rákot! Vond meg tőle ezt a táplálékot és nem kell félned a daganattól!



Az, hogy mit eszünk vagy nem eszünk nagy mértékben elősegíti a tumor növekedését, vagy csökkenését.

Dr. Otto Wartburg német fiziológus és más egészségügyi szakemberek már az 1900-as években rájöttek, hogy a cukor táplálja a rákos sejteket.

Ez tehát 1920 óta ismeretes tény, mégis, az orvosok nem, vagy csak ritkán mondják ezt el a betegeiknek. Ráadásul nem elég a cukor elhagyása, ugyanis a feldolgozott élelmiszerek is tele vannak cukorral és megnehezítik a tumor elleni küzdelmet.

Egy a Nature Medicine-ben publikált friss cikk is abból indul ki, hogy a feldolgozott cukor növeli a rákos sejtek növekedését. Az eredmények annyira kézzelfoghatóak, hogy az University College London (UCL) tudósai kikísérleteztek egy újfajta rák kimutatási módszert, mely alapja az MRI egy sajátos formája.

A tudóscsoport által érzékennyé tett szkenner ugyanis érzékeli a glükózt a szervezetben – a vizsgálat során a rákos sejtek fényesebben világítanak, ha nagy mennyiségben tartalmaznak cukrot.

– Tudjuk, hogy az inzulin mellékhatásokat okoz a különböző szövetekben, de az különös aggodalomra ad okot, hogyan reagálnak erre a rákos sejtek – mondja Dr. Lewis Cantley. – Ha a szervezetben daganat van, akkor a glükóz a szervezetben lévő egészséges szövetek helyett a tumorba vándorol, mely arra használja, hogy növekedni tudjon.

Fentiekből kiderül, hogy mind a daganatos megbetegedések megelőzésnél, mind a kezelésnél nagyon fontos, hogy kerüljük a cukrot, együnk több zöldséget és növényi alapú fehérjéket, és tartózkodjunk a feldolgozott élelmiszerek fogyasztásától is, hiszen a szervezet képes meggyógyítani magát, ha elvonjuk tőle a cukrot.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)