A 13 éves fiú 400 ezer forintból épített saját házat: Nézd meg, amikor kinyitja az ajtót, és megmutatja milyen a belülről



Luke Thill, a 13 éves fiú (Dubuque, Iowa, USA) saját házat épített a szülői ház kertjében.

Jelenleg már félig-meddig a saját maga által épített házban él, melyet megközelítőleg $ 1.500 dollárból (nagyjából 400-450 ezer ft) húzott fel.

Régóta érdekli az építkezés, és nagyon sokat olvasott a témában. Egy nap pedig úgy döntött, meg is valósítja az elképzeléseit.

Az építkezéshez szükséges pénzt ház körüli és kerti munkákból kuporgatta össze, és így beletelt egy időbe, mire bele tudott kezdeni a nagy terv végrehajtásába.

A teljes képhez hozzátartozik, hogy a rokonság anyaggal is segítette a munkáját, így a háza bejárati ajtaját például egyik nagybácsijától kapta.

Szerzett villanyszerelőt is, akinél cserébe kitakarított.

Az 5 négyzetméteres ház 3 méter hosszú és 1.67 méter széles. A srác rengeteg képet és videót (lásd alább) osztott meg az építkezésről és magáról a kis házról az interneten.

A ház egy olyan lehetőség, ahol nem felügyeli senki, és ahol nyugodtan lóghat a barátaival. Van benne mikro, tévé, de egy ágy is, ahol heti pár éjszaka elalhat.




Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)