Vajna Tímea várandós? Meglepő fotóval jelentkezett, ami alapján sokan úgy gondolják első gyermekét hordhatja a szíve alattA néhai filmügyi kormánybiztos özvegye még Andy Vajna feleségeként vágott bele először a lombikbébi-programba. Később új szerelme, Zoltán oldalán érett meg benne ismét az elhatározás, hogy szeretne édesanya lenni. Amikor tavaly nyáron párja eljegyezte, felgyorsultak az események: Timi átesett egy endometriózis- és egy petefészekciszta-eltávolító műtéten, és kétszer is vettek tőle petesejteket, amelyeket lefagyasztottak.

„Már értem, miért mondják az orvosok, hogy a nők 35 éves koruk alatt szüljenek” – írta akkor a 39 esztendős Timi a fotójához, akinek azóta húga, Lilla is babának adott életet, holott korábban ugyanúgy endomteriózissal küzdött.

Bár korábban többször arról szóltak a hírek, hogy Zoltánnal hullámvölgybe került a kapcsolatuk, most úgy fest, a babavállalásért folytatott harc lassan a finisbe ér. Timi ugyanis 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában a budapesti meddőségi központból posztolt, azt írta, a legjobb kezekben van és orvosainak hálálkodott. Vajon jó híreket kapott?
Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)