Rémálom! Üvegkoporsóban temették el a kislányt, a temetésen felébredt



Minden család rémálma vált valóra a Salinas de Hidalgo Basic kórházban Mexikóban. A kórház minden valószínűség szerint hibát követett el, amikor nem vették komolyan a gyermek betegségét. A kislány lázas volt, fájt a gyomra és hányt. Először paracetamolt kapott a kórházban, majd hazaküldték, de a családja visszavitte a kórházba, mikor nem javult az állapota – írja a Foxnews.

Az édesanya szerint nem kapott megfelelő ellátást a kislány, túl későn kapott oxigént, és infúziót is, mert nem találták el a vénáit. Később halottnak nyilvánították a kórházban, de a másnapi temetésen a család észrevette, hogy az üvegkoporsója bepárásodott, és a lány a szemét is kinyitotta.

Ekkor ismét kórházba szállították, de már nem tudtak rajta segíteni, és másodjára is halottnak kellett nyilvánítani. Először a kiszáradást nevezték meg a halál okaként, majd másodjára már az agyödémát. A család a végzetes tragédiát nem hagyta annyiban és beperelte a hibázó kórházat.

„Nem haragszom azokra az orvosokra, akik mindent megtettek. Csak azt kérem, hogy a felelősöket váltsák le, hogy többet ne történhessen ilyen” – nyilatkozta a kislány édesanyja.

A helyi főügyészség is nyomozást indított a gyermek halála miatt.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)