Orbán Viktor emiatt a bátor lépése miatt hős lesz Magyarországon! Váratlan tettével mindenkit ledöbbentett! Országszerte kapja a dicséreteket érte! NÉZZÉK mit tett:



Élesen kritizálta Mario Radić horvát politikus az uniós szankciós politikát, elismerően nyilatkozva ugyanakkor a magyar miniszterelnök háborúval összefüggő intézkedéseiről – írta meg a Mandiner a Jutarnji list horvát napilap nyomán. A jobboldali ellenzéki Haza Mozgalom (DP) alelnöke az unióval kapcsolatban úgy fogalmazott: „úgy tekintünk az Európai Unióra, mint egy okos édesanyára, aki megoldja a problémáinkat”. Szerinte azonban ez nem igaz, hiszen jelen pillanatban a dollár legyűrte az eurót, akárcsak a frank és a jen. Úgy véli, ez nem jelent mást, mint hogy az európai gazdaság térdre rogyott, és a jelenlegi uniós megoldások ezen a helyzeten nem fognak segíteni.

Orbán Viktor földgázt és kőolajat szerzett, hat hónapon belül az utca hőse lesz Magyarországon – fogalmazott a horvát a politikus. A finn kormány ezzel ellentétben még több szankciót vetne ki Oroszországgal szemben. Minden lehetséges eszközzel és formában támogatni kell Ukrajnát – jelentette ki Sanna Marin finn kormányfő Strasbourgban, az Európai Parlament plenáris ülésén kedden.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)