Erzsébet királynő halála: Új fejlemény! Megszólalt III. Károly, elmondta, hogy mi történt!



Nemrég jelentette be a Buckingham-palota, hogy II. Erzsébet 2022. szeptember 8-án a délutáni órákban a Balmoral-kastély falai között örök álomra szenderült. A hír megrázta az egész világot, hiszen Erzsébet királynő volt szinte az egyetlen biztos pont a világban.

Halála után fia, Károly walesi herceg követi majd a trónon - a Palota megerősítette, hogy III. Károly néven uralkodik majd. Az egykori walesi herceg megszólalt és szívszorító közleményben búcsúzott Erzsébettől:

"Szeretett édesanyám, Ő királyi fensége a Királynő halála életem egyik legszomorúbb pillanata, ahogyan az egész családnak."

Mélységesen gyászoljuk szeretett uralkodónk elvesztését, aki egyben imádott édesanya is volt. Tudom, hogy elvesztését az egész ország, a királyság, és a Nemzetközösség, és a világon rengeteg ember érezni fogja.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)