Ennyi volt!? Megrázó dolog derült ki Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea házasságáról!



Megrázó dolog derült ki Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea házasságáról! Nem tudni, mennyi igazság van abban, amit a jósnő az ország leggazdagabb embere és az ismert műsorvezető kapcsolatáról állít, mindenesetre riasztó perspektíva. “Lőrinc jó édesapaként máig egyengeti a gyerekei életét, többükkel együtt is dolgozik valamelyik vállalkozásában, épp ezért fontos számára hogy a fia és a lányai is kedveljék Andit, a már felnőtt és önálló gyerekek azonban nem rajonganak apjuk választottjáért, sőt mindent megtesznek azért, hogy kiutálják a családból. Bár ezt nyíltan nem vállalják fel, és próbálnak udvariasan fordulni Andihoz, minden követ megmozgatnak azért, hogy az édesapjuk elhagyja a feleségét” – mondta Müller Rózsa jósnő a Star magazin kérdésére.

Szerinte ezen az segíthet, ha a pár alaposan kibeszéli az abból fakadó feszültséget és a megoldási lehetőségeket. Bár ezt nyíltan nem vállalják fel, és próbálnak udvariasan fordulni Andihoz, minden követ megmozgatnak azért, hogy az édesapjuk elhagyja a feleségét” – mondta Müller Rózsa jósnő a Star magazin kérdésére.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)