2 év után VÉGRE kiderült az igazság! Sírva olvastuk végig…! Zokogva mesélte el Hopp Csilla mi történt valójában...



Hétfő reggel 9 órától a tanúk kihallgatásával folytatódott a 2019. augusztus 31-én elhunyt Lesi Dávid halálának ügyében indított bírósági tárgyalás. L.L. Junior kisfia pontosan három évvel és egy nappal ezelőtt szenvedett halálos kimenetelű autóbalesetet. A nyomozás során a hatóságok azt állapították meg, hogy nem a gyermek édesanyja, Hopp Csilla a felelős a tragédiáért, hanem annak barátnője, P. Carmen, akinek fognia kellett volna Dávidka kezét. P. Carmen azonban bíróságon lemondott a tárgyaláson való személyes részvételről, s mivel engedélyezték neki, elhagyhatta a helyszínt.

Ő az a fiatal hölgy, akit a Fővárosi Törvényszék gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádol Lesi Dávid halála okán. A gyászoló édesanya, Hopp Csilla nem egyedül érkezett a mai tárgyalásra, ahol tanúként szólal fel a bíróságon. Hopp Csilla és szerelme, Bence talpig feketében, elegánsan jelentek meg a bíróságon – tudta meg a Bors. A magas férfi aggódó arccal ült Csilla mellett a bíróság folyosóján, többször védelmezőleg átkarolta. Segítette akkor is, amikor a tárgyalóterembe kellett lépniük. A gyászoló édesanyának ezúttal is fel kellett elevenítenie a szörnyű pillanatokat, amikor szemtanúja volt kisfia elgázolásának. Dávid jobb kezében péksütemény volt, amit Csilla eltett, majd adott neki üdítőt, csak ezalatt a rövid idő alatt nem fogta a kezét. Ezután Dávid ki akart szaladni az útra, de Carmen visszahúzta, ekkor került Csilla és Carmen közé a kisfiú. Csilla sírva vallott arról, hogy ezután tovább fogta kisfia kezét, ám Dávid kicsavarta az övét és megkerülve őket kiszaladt az útra.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)