Rohammentő vitte kórházba a Parlamentből a híres politikusunkat, sokak NAGY KEDVENCÉT!



Rohammentő vitte kórházba a Parlamentből a híres politikusunkat, sokak NAGY KEDVENCÉT! – Imádkozzunk érte! Rengetegen fejezték ki együttérzésüket és jókívánságukat a fideszes képviselőnek. A frissen kinevezett kulturáért felelős államtitkár Facebookra posztolt fotót egy mentőből, a kép mellé írt szövegből pedig az derül ki, hogy a Parlament épületéből vitték kórházba. „Parlament – mentő – kórház – vakbél műtét”– írta Hoppál Péter, aki az emojikat sem felejtette le. Bejegyzéséből az derül ki, hogy feltehetően már túl van a műtéten, legalábbis úgy fogalmazott: „Istennek és az orvosoknak hála, lábadozom”. – tette hozzá a politikus, akinek több kollégája is mielőbbi gyógyulást kívánt neki a kommentekben.

Hoppál Péter a mentőben. – Jobbulást és mihamarabbi felépülést kívánunk az államtitkár Úrnak! Fotó: Hoppál Péter/Facebook. Hoppál Péter a mentőben. – Jobbulást és mihamarabbi felépülést kívánunk az államtitkár Úrnak! Fotó: Hoppál Péter/Facebook


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)