Ennyire nagy lehet a baj? Ezért nyaralt ilyen hosszú ideig Orbán Viktor:



Budapest – Az elmúlt hónapok, évek megviselték, kimerítették Orbán Viktort: a koronavírus-járvány, a parlamenti választás, az ukrán–orosz háború, a gazdasági válság rengeteg munkával, teherrel jár/járt. Ráadásul keveset is alszik, beéri napi négy-öt órával, gyakran már hajnalban munkába indul. Még nem volt példa arra, hogy a kormányfő olyan hosszú vakációra induljon, mint tette idén. A megszokottnál hosszabb nyári szabadságra ment, s körülbelül három hetet töltött Horvátországban, az Adriai-tengernél.

Július végén csak annyit lehetett tudni, hogy augusztus legelején szabadságra utazik, mégpedig egy vagy két hétre. Ehelyett sebtiben kiutazott az Egyesült Államokba a CPAC-kongresszusra, az amerikai jobboldal fórumára, ahol találkozott Donald Trump exelnökkel is, ám attól kezdve szinte csak a horvátoknál készült róla fotó. Ő maga nem posztolt, leginkább civilek fényképei alapján lehetett sejteni hogy merre járt.

– Ez valóban húzós év volt a miniszterelnök számára, bárkit megviselt volna. Elfáradt, kimerült, egyszerűen szüksége volt a hosszabb pihenésre – fogalmazott lapunknak a magyar miniszterelnökhöz közel álló informátorunk.

Orbánt „strandolós” ruhában, rövidujjúban, rövidnadrágban örökítették meg, s a fotók tanőúsága szerint a borotválkozást is hanyagolta: meglepő módon ősz borostát növesztett.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)