Nagyon aggódnak az emberek! Orbán Viktor EBBEN a súlyos betegségben szenved? Megszólalt egy orvos is. Ez a nagyon veszélyes folt van a száján már hosszú ideje..Egyeseknek feltűnt, hogy Orbán Viktor száján egy ideje rendszeresen feltűnik egy aprócska volt. Nem haraphatta ki, mer elég régóta ott van, ezért beindultak a találgatások arról, hogy mi lehet, mi okozhatja, esetleg lehet-e valamiféle betegség tünete. Néhány olyan abszurdabb konteó is szárnyra kapott, amely azt állítja, hogy a miniszterelnök akár súlyos betegségben is szenvedhet már egy ideje.

Az Ezalényeg vette észre, hogy ahogy hazánkat „Brüsszel”, úgy Orbán Viktor száját is megtámadta valami: hosszú ideje egy nagy piros ragya éktelenkedik a kormányfő alsó ajkán. Az Orbán száját ezek szerint folyamatosan figyelemmel kísérő lap emlékeztet: Nem a nemrégiben napvilágot látott bejelentő szereplés volt az első alkalom, amikor már látszott a miniszterelnök száján a folt, tehát nem arról van szó, hogy csupán elharapta volna. Egy korábbi fotón is kivehető ugyanis az a valami, sőt, már egy 2020 novemberi parlamenti felszólalásánál is ott volt:

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)