Ma megittunk két pohár sört ebben a pesti étteremben. Külföldinek hittek minket, ezért ennyibe került korsója a soproninak!



Egy barátommal találkoztam, aki Angliában él, ezért Angolul társalogtunk, és az italt is angolul kértük ebben a pesti étteremben. Az árlistán nem szerepelt ilyen borsos összeg, hiszen akkor nem kértünk volna ilyen drága italt, ami egyébként 1-1 korsó soproni volt, aminek a piaci értéke nagyjából 500 forint körül lehet.

Amikor megkaptuk a számlát, kikerekedett a szemem, és továbbra is angolul beszéltem, hiszen szerettem volna ha a barátom is érti, hogy miről beszélek. Kértem a pincért, hogy magyarázza el, hogy mi került ennyibe két korsó sörön, és egy-egy kis zacskó mogyorón. A pincér hozott egy étlapot, amin valóban 18 ezerbe került a korsó soproni, viszont nem vagyok hülye, és tudom, hogy amikor én választottam, akkor nem ennyit láttam.

Elmondtam neki, hogy nem fogjuk kifizetni, erre el kezdett fenyegetni, hogy hívja a Rendőrséget. Ekkor megszólaltam magyarul, hogy ” Nem szégyellitek magatokat, hogy megpróbáljátok átverni a külföldieket?

És megígértem nekik, hogy ezt fel fogom tölteni a közösségi oldalra, és mindenki meg fogja tudni, hogy milyen erkölcstelen viselkedést tanusítanak. Ekkor megjelent két hatalmas darab ember, és szó szerint kidobtak minket a helyről. És az utcán kifizettetett velem 3600 forintot a két sörért és a mogyoróért.

Tudja meg mindenki, hogy ezt az éttermet messziről el kell kerülni, mert átverés áldozatai lesztek!


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)