Futótűzként terjed egy nyugdíjas asszony levele: "Ébresztő emberek! Rajtam ne nyerészkedjen senki. Ledolgoztam az életem mégis filléreznem kell! Hát jól figyeljetek!!"Egy nyugdíjas asszonynál betelt a pohár és kifakadt.

Ébresztő emberek! Rajtam ne nyerészkedjen senki. Ledolgoztam az életem és mégis filléreznem kell!! Hát jól figyeljetek!!

Nem elég, hogy tisztességesen végig dolgoztam az életem, ennek ellenére a magas infláció mellett semmire nem elég a nyugdíjam...

Most még jön a gáz meg villany áremelés is! Hát Gyönyörű. Mi meg akiknek nem fél milliós a nyugdíja dögöljünk éhen?

Nálam villanyfűtés van, a villanyszámlám eddig is magasnak volt mondható a téli szezonokban, hát még majd most... 

Na de betelt a pohár.

Nem hiszek a csoda készülékekben, de sok veszteni valóm már nem volt, most mégis azért írom ezt a levelet, hogy tudassam másokkal is, igenis merjenek spórolni! 

Rendeltem egy készüléket, amit a szomszédom ajánlott.

Nem nagy dolog, lényegében arról szól, hogy csökkenthetjük az energiafogyasztásunkat. 

Az energiaszolgáltatók tisztában vannak azzal, hogy létezik energia-megtakarítást segítő készülék, és nagyon tartanak attól, hogy a lakosság is tudomást szerez róla és tömegesen elkezdi a használatát, ugyanis ez esetben akkor az energiaszolgáltatók profitja hirtelen elkezdene csökkenni. Nem véletlen nem hallunk róla sehol.

De nem is ez a lényeg!

Hanem, hogy működik!

Mérem, írom a saját fogyasztásom és majdnem a felére sikerült levinnem!

Hát én ezzel intek be az áremelésnek! 

Ha csak ennyivel is, de több marad nekem! Több marad az unokáimnak, amikor velem vannak. 

Azoknak, akik miatt pedig ilyenekre szükségünk van: menjenek a fenébe!

A többieknek meg azt mondom, tegyenek egy próbát, nem véletlen nem verik nagy dobra, most meg aztán mélyen hallgatnak róla!!! 

de most már tudjátok!!

Maradok tisztelettel:

valaki, akinek már elege van abból ami itt folyik és szeretne boldog, nyugodt éveket tölteni a családjával, fillérezés nélkül!

ITT tudja mindenki megnézhetni miről van szó.

A címlapfotó illusztráció.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)