A zsugori dúsgazdag férfi minden vagyonát magával temettette, de az özvegyasszony az utolsó pillanatban kinyittatta a férj koporsóját, és olyan tett...



A férfi temetésén, mielőtt a testet a földbe engedték volna, az özvegyasszony az utolsó pillanatban kinyittatta a férj koporsóját, és… Az önző férjet egész életében csak a pénz érdekelte. Annyira imádta vagyonát, hogy végrendeletében kikötötte: minden pénzét tegyék bele a koporsójába és temessék el vele!

A feleség istenfélő, kötelességtudó asszony volt, ráadásul férjét is szerette, ezért nem akarta megtagadni a férfi utolsó kérését. Kisnyugdíjasként azonban a pénzről sem szeretett volna lemondani, sokáig tépelődött hát, mit csináljon. A férfi temetésén, mielőtt a földbe engedték volna, az özvegyasszony az utolsó pillanatban kinyittatta a férj koporsóját, és egy kis dobozkát helyezett bele. A szertartás után odalépett az asszonyhoz az egyik közeli barátnője, és döbbenten kérdezte: – Ugye, nem vagy olyan őrült, hogy tényleg minden pénzt eltemettettél vele?

– Dehogynem – felelte az özvegy. – Teljesítenem kellett a végakaratát, ezért minden vagyonát betettem a bankba, egyetlen számlára. Majd kértem egy bankkártyát a férjem nevére is. Ott van vele lent a földben! Bármikor használhatja, akkor férhet hozzá a pénzéhez, amikor csak akar… 

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)