A minap a reptéren olyat éltem át, amin azóta is nevetek! Előre furakodott egy nagyképű utas, de a jegykezelő úgy helyre tette, hogy szóhoz sem jutott



A minap a reptéren olyat éltem át, amin azóta is nevetek! Előre furakodott egy nagyképű utas, de a jegykezelő úgy helyre tette, hogy szóhoz sem jutott.

Ez az eset a Sydney-i repülőtéren történt, ahol egy repülőgép meghibásodása miatt töröltek egy Ansett járatot. A légitársaság (ellentétben) sok más társasággal mindent megtett azért, hogy az utasokat minél gyorsabban más járatokra tudja felszállítani.

Az utasok érthető módon rendkívül türelmetlenek voltak, és hosszú sor állt a pult előtt.

Az egyik utas rendkívül ingerülten, megkerülve a sort, közvetlenül a pulthoz ment, lecsapta a jegyét, és követelte hogy adjanak neki a legközelebbi gépre egy jegyet, és csakis az első osztályra!

A hölgy úgy látszik, jól fel volt készülve a hasonló esetekre, mert higgadtan válaszolt: örömmel segítek, de ki kell állnia a sort.

Az utast egyáltalán nem érdekelte, hogy mindenki hallja a beszélgetést: “hölgyem, tudja, hogy én ki vagyok?!”

A nő nem habozott sokáig, átsuhant az arcán egy mosoly, majd bemondta a mikrofonba:

– Figyelem! Az A-14-es kapunál van egy kedves utasunk, aki nem tudja, kicsoda is ő. Ha valaki segíteni tud személyazonossága megállapításában, kérjük fáradjon a 14-es kapuhoz!

Az utasok között járványszerűen terjedt a nevetés, mire a tomboló utas tajtékozva ordította:

– Kapja be!

A nő most sem maradt adós egy frappáns válasszal:

– Sajnálom uram, de ahhoz is ki kell várnia a sort!

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)