Nagyszerű hír a nyugdíjasok részére! Minden nyugdíjas örülhet ennek, mert újabb nyugdíjemelés érkezik ! Mutatjuk a részleteket




Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a közösségi oldalán számolt be a kormány legújabb döntéséről, miszerint a júliusi nyugdíj mellett az előző hat hónap és a 13. havi nyugdíj után járó emelést is megkapják az idősek.

A júliusi nyugdíjjal együtt az azt megelőző hat hónap és a 13. havi nyugdíj után járó emelést is megkapják az idősek – írta közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter még egy április végi Kormányinfón jelentette be, hogy a kormány rendkívüli nyugdíjemelésről döntött.

Július 1-től további 3.9 százalékkal emelik a nyugdíjakat, így összesen 8,9 százalékkal emelnek a nyugdíjakon.

Orbán Viktor miniszterelnök nem sokkal később alá is írta az erről szóló rendeletet. A kormányfő akkor elmondta, hogy a háború miatt emelkednek az árak, nő az infláció, a nyugdíjasokat pedig meg akarja védeni a kormány – írja az Index.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)