Na ezt nem gondoltuk volna! Ennyibe kerül egy hét Balatoni nyaralás egy négy tagú családnak



Egy hét Balaton elérhetetlen luxus a magyar családok százezreinek

A DK szerint megdöbbentő, hogy “a brutális infláció és az orbáni megszorítások miatt” mára egy hét balatoni nyaralás az elérhetetlen luxus kategóriájába került a magyar családok százezrei számára – jelentette ki a az ellenzéki párt parlamenti frakciójának vezetője vasárnap, online sajtótájékoztatóján.

A DK számításai szerint, csak a szállás és strandétkezés költségeivel számolva, egy négytagú család számára legkevesebb félmillió forintba kerül az egyhetes balatoni vakáció

Ez megegyezik egy horvátországi vagy görögországi nyaralás költségével, ahol viszont azzal szembesülhetnek a magyarok, hogy a rekord gyenge forint miatt a pénzük sokkal kevesebbet ér, mint más európai családok pénze – tette hozzá.

Az ellenzéki politikus szerint egyheti szállás egy háromcsillagos partközeli panzióban egy négytagú család számára minimum 300 ezer forint, az étkezés pedig csak strandételekkel számolva, fejenként napi 4000-5000 forint.

Egy vacsora négy ember számára 20-25 ezer forint, ha pedig egyéb programot is beiktat a család a nyaralásba, akkor az újra fejenként több ezer forinttal növeli a költségeket – sorolta a frakcióvezető. Eközben azt láthatják, hogy “Orbánék ellopták, a saját oligarcháik játszóterévé tették a Balatont” – fogalmazott Kálmán Olga.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)