Ma Cserháti Zsuzsa sírjánál jártunk, amit a fia nem volt hajlandó kigazolni, mert nem volt rá pénze.. Valaki fogta magát és EZT művelte a sírhellyel!! Ezt mindenkinek érdemes megnéznie:



18 évvel ezelőtt, az akkor 55 éves énekesnőt otthonában érte a halál. Cserháti Zsuzsa nyughelye zarándokhelyé vált. Ritka tehetséges énekesnő volt, akinek a hiányát barátai és szerettei azóta is nehezen dolgozzák fel. Cserháti Zsuzsát a Farkasréti temetőben helyezték örök nyugalomra.

Halála előtt sokáig depresszióval küszködött. Pajzsmirigybetegsége miatt komoly túlsúlya lett, drasztikus módszerekkel próbált lefogyni. Sírját sokáig csak egy fejfa díszítette, de így is zarándokhely lett, rengeteg rajongó látogatta. Az énekesnőhöz valóban méltó síremlék csak tavaly ősszel készült el, Cserháti egy különleges fotókerámiáról mosolyog vissza mindazokra, akik szerették – írja a Ripost. Így néz most ki a sokak által szeretett énekesnő sírhelye:




Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)