Ezt a részét soha ne edd meg a csirkének!
A hatóságok egyelőre nem foglaltak állást, de jó ha tudsz róla!


Az interneten terjed az alábbi történet. A hatóságok egyelőre nem foglaltak állást, de jó ha tudsz róla!

“Egy barátnőm nemrég egy műtéten esett át. Növekedett a méhében egy ciszta, ezt távolították el. Az eltávolított ciszta tele volt sötét színű vérrel.Úgy gondolta, hogy a műtét után sokkal jobb állapotban lesz, de sajnos nem így történt.Igaz, hogy egy ideig javult az állapota, de néhány hónappal a műtét után visszaesett.

Elment a nőgyógyászához konzultációra, ahol az orvos elég fura kérdést tett fel neki: Fogyaszt-e gyakran csirke szárnyat? A válasz: igen.’

Sokan állítják, hogy a csirkékbe különböző szteroidokat fecskendeznek, hogy felgyorsítsák a növekedésüket, és hogy szép nagy húsa legyen.

A csirkéknél a befecskendezett szteroidok legnagyobb koncentrációban, a nyakban és a szárnyban találhatók.

Ezek a szteroidok szörnyű hatással vannak a szervezetre, mert természetellenesen gyorsítják a növekedést. Ez a hatás részben átjut a csirkehúst elfogyasztók szervezetébe is. És van egy nagyon veszélyes hatása a nőkre: hormonális változásokat okoznak. Ez vezet oda, hogy a nők, hogy hajlamosabbak lesznek a méhen és a melleken belüli cisztára.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)