Ennyi év után kitálalt az özvegy! Súlyos titok került nyilvánosságra a régen elhunyt Zámbó Jimmyről!



Súlyos titok került nyilvánosságra a régen elhunyt Zámbó Jimmyről! Kitálalt az özvegy >>> BUDAPEST – A zenészlegenda, Zámbó Jimmy özvegye, Zámbó Edit (55) volt a Blikk vendége. Az asszony az utóbbi hetekben folyamatos támadásoknak van kitéve. A család korábbi barátja, Hulé Éva, aki a tragikus végű éjszakán a halálos lövés szemtanúja volt, le akarja rántani a leplet Jimmy halálának körülményeiről, könyvet ír.-írja a Blikk.

A rajongók kérdeztek és Edit asszony válaszolt…. Tudott-e arról, hogy Gregor Bernadettel csalja a férje? (Lilla) Edit: Sajnos tudtam róla, mert elkaptam néhány SMS-t, de Jimmy erre azt mondta: sohasem fogja elismerni, ha megcsal, annyira szeret, hogy nem akar fájdalmat okozni. Nem volt vele könnyű az élet, de nagyon lehetett szeretni, ezért tartottam ki mellette.

A románc. Tíz éve készült a leleplező felvétel a színésznőről és az azóta elhunyt énekesről. Fotó: Czerkl GáborNagyon tisztelem, amiért becsülettel óvja Jimmy emlékét, de sajnáltam önt, amikor a gyöngyösi strandon én magam láttam a férjét Gregor Bernadettel. Tudta, hogy vele csalja önt? (Éva Gyöngyösről)

Edit: Tudtam róla, de éppen elég volt átélni, nem szeretnék beszélni a férjem nőügyeiről.

Berni soha nem tagadta, hogy közeli kapcsolatban álltak Jimmyvel, de a szerelmi viszonyt nem ismerte be. Ahogy a közeli barátok sem, egészen eddig. Lagzi Lajcsi (51) ugyanis a Frizbi felvételén elárulta, Jimmy neki egyszer vallomást tett: halálosan szerelmes Gregor Bernadettbe.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)