Egy nyugdíjas asszony kiállt Orbán mellett, olyat írt, hogy csak pislogunk: "Mit károgtok? Eddig szinte éhbérért tette ki a szívét lelkét ez az ember a ..."Megszavazták Orbán Viktor fizetésének majdnem duplájára emelését, ami nem kis port kavart az emberek körében. Sokan elítélik ezt a magas emeelést, mondván, eddig is remek fizetést kapott, de akadtak olyanok is, akik kiálltak a miniszterelnök mellett, pont így egy nyugdíjas asszony is, aki a következő hozzászólást írta az egyik hírpotál cikke alatt:


"Mit krákogtok? Eddig szinte éhbérért tette a ki a szívét lelkét ez az ember a magyar népért, Magyarországért, a magyarokért, értünk! Hát nem veszitek észre mennyit dolgozik? Van nektek fogalmatok arról mekkora felelősséggel jár ez? Mekkora felelősség nyomja a vállát? Megérdemli a fizetésemelést! Pont úgy, ahogy minden más szakmában is a fizetésemelésre törekszik! Megszavazták neki, mit sajnáljátok tőle? Szégyelljétek össze magatokat! Azért mert ő a miniszter neki nem jár? Nevetségesek vagytok! Irigyek! Isten legyen önnen elnök úr, egészségben, becsületben, értünk!"

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)