“Balaton déli partján tankoltunk épp, amikor a pultos azt hitte külföldi vagyok, és beszólt magyarul”.. Ezt mondta:Ferenc történetét az interneten találtuk, és úgy véljük, méltó arra, hogy megosszuk Veletek:

– Hogy ez milyen smucig! – jegyezte meg a déli parti benzinkút női alkalmazottja egy hátsó helyiségből kilépő kollégájának fejével az éppen távozóban lévő vásárló felé intve.

– 21 ezres vásárlásra egyetlen fillér jattot sem adott.

Ferenc leírja, hogy a kasszához lépett két ásványvízzel és miután köszönt, megkérdezte, hogy ugyan mire adott volna jattot, mivel őhozzá hasonlóan maga tankolt meg és mosta le a szélvédőt. Előfordulhat, hogy saját magának adott egy kis borravalót, mint ahogy ‘én is teszem majd, merthogy én is “smucig” vagyok’.

A nő  zavarba jött, nem tűnt fel neki, hogy rajtuk kívül más is van ott, vagy csak külföldinek nézte a vásárlót. Nem szóltak semmit.

A nő még megkérdezte Ferencet, számlát kér-e, vagy elég a nyugta… Elég volt…

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)