Zacher Gábor kitálalt az igazságról! Nagyon durva! Ez okozhatta Berki Krisztián halálát:



Berki Krisztán számos olyan szert használhatott a testépítéshez, ami növeli a szívleállás kockázatát – ezt mondta Zacher Gábor, a hatvani kórház főorvosa az RTL Klub híradójának. Mindeközben a celeb édesanyja a Tényeknek nyilatkozott arról, hogy fia lakásán kábítószergyanús anyagot találtak.

Berki Krisztiánt péntek reggel találta holtan a nyolcéves kislánya. A szomszédok és az ismerősök egyaránt azt mondták, hogy Berki Krisztiánnak problémái lehettek az utóbbi időben, több alkalommal is veszekedést hallottak a lakásból a napokban.

A rendőrség az esettel összefüggésben közölte, hogy az idegenkezűséget kizárták, viszont a lakásban kábítószergyanús anyagot találtak. Azt még vizsgálják, hogy ezeknek lehet-e köze Berki Krisztián halálához.

Zacher Gábor arra hívta fel a figyelmet, hogy Berki Krisztián számos olyan szert használhatott a testépítéshez, amely rizikófaktort jelent. A toxikológus szerint ezeknek a szereknek nem csak akut hatásuk van.

Ezek azért a szív izomzatára nem pozitív irányban hatnak

– fogalmazott Zacher Gábor az RTL Klub híradójának arról beszélve, hogy a médiaceleb által használt szerek hosszú távon növelhetik a szívleállás kockázatát is.

Édesanyja szerint kizárt, hogy drogozott volna

Berki Krisztián édesanyja – aki már korábban is megszólalt az ügyben – a Tényeknek azt mondta: szerinte kizárt, hogy a fia drogozott volna úgy, hogy a nyolcéves kislányával ketten voltak a lakásban.

Úgyhogy állítólag a drogot kizárják, hogy nem kábítószer okozta a halálát

– mondta.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)