Most jelentették be! Óriási változást lépett meg a Tesco! ERRE kell számítani mostantól a magyarországi boltláncnál:



Az élelmiszer-drágulás miatt akár nagyon gyorsan emelkedhet a különböző termékek ára, a német Aldinál és Lidlnél előfordult, hogy a boltláncok nem tudták tartani az akciós újságban előre meghirdetett árat. Ezért bevezették a napi árszabást. A magyar Tesco is lépett, ezért csütörtöktől átállnak a fix áras rendszerre az eddigi irányáras módszerről, hogy kiszámíthatóbbá váljon a vásárlás – hívta fel a figyelmet a

Ez azt jelenti, hogy a megrendelés leadása és a kiszállítás napja között a rendeléshez tartozó termékek árai főszabály szerint változatlanok maradnak. „Ha a termékek ára megváltozik – például véget ér egy akciós ajánlat – a megrendelés és a vásárlás kiszállítása közötti időszakban, ez az árváltozás nem fogja többet érinteni a rendelés végösszegét. Így azt az árat kell fizetni, amelyet az eredeti vagy a módosított rendelés visszaigazolásakor a visszaigazoló e-mailben lát a vásárló” – jelentette ki a boltlánc.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)