Zelenszkij durván MEGTAPOSTA ,megsértette a Magyarokat - MAGYARORSZÁGOTZelenszkij szerint Magyarország mások vérével keresi a pénzt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint Oroszország bevétele elérheti a 250 milliárd fontot is energiaexportból, amelynek embargóját Magyarország és Németország is gátolja.

Az ukrán elnök szerint több európai ország is mások vérével keresik a pénzt, amiért az oroszoktól vásárolnak olajat, itt pedig külön kiemelte Magyarországot és Németországot, akik blokkolják az energiaexport embargójára irányuló erőfeszítéseket.

Emiatt pedig Oroszország akár 250 milliárd fontos bevételre is szert tehet.

– Néhány barátunk és partnerünk megérti, hogy most más idők járnak, ez már nem üzleti és pénzkérdés. Ez a túlélésről szól. Még több fegyvert kell szállítani Ukrajnának, hogy védekezni tudjanak Oroszország támadásaival szemben. Többen próbálnak segíteni, mint például az Egyesült Államok, vagy az Egyesült Királyság, de további támogatásra van szükségük, ráadásul a lehető leghamarabb – mondta beszédében az elnök.

Egyébként Zelenszkij már korábban beszédet intézett Orbán Viktorhoz, hogy ne vásároljon kőolajat és gázt Oroszországtól, illetve küldjenek fegyverszállítmányt Ukrajnába.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)