Zelenszkij az egész világ előtt videóüzenetben kért bocsánatot a magyaroktólZelenszkij az egész világ előtt videóüzenetben kért bocsánatot a magyaroktól!

A videó komolyságát jelzi, hogy az ukrán elnök fehér pólót vett fel az alkalomra és egy olajfaágat tart a szájában.

Tisztelt barátaim, drága magyar harcostársak!

A miniszterelnöküknek címzett legutóbbi üzenetemben kissé nyersen fogalmaztam, nézzék el nekem, mostanában sok a teendő Kijevben: kormányülések, átadások, romeltakarítás az oroszok rakétáktól és ágyúzásoktól összedőlt lakóházaknál. Szóval, csak a szokásos miniszterelnöki teendők. De nem akarok mentegetőzni, ez nem ment fel a jogos vád alól, hogy a pozitívumokat kihagytam az üzenetemből, ezeket igyekszem most pótolni. Mert valójában abból merítünk erőt, ahogy látjuk mindennapos, vérre menő küzdelmeteket a rezsi ellen.

Mindannyiunkat megerősít a tudat, hogy áldozatunk nem hiábavaló.

A tömegsírokat ásó egyszerű mariupoli lakostól kezdve, az életében először fegyvert fogó csernyihivi fiatalon át, a harkivi kórházak pincéjében légitámadás közben szülést levezető orvosig mindannyiunkat az viszi előre nap, mint nap, hogy arra gondol: a gáz ára nem fog nőni Magyarországon, mert mi sem engedhetjük meg, hogy a magyarok fizessék meg ellenállásunk árát.

Harcos nép vagyunk mi is és Önök is. És jól tudom, hogy én csak egy színész vagyok és így vezetek egy nemzetet egy háborúban, míg az Önök miniszterelnöke egy jogvégzett ember, aki halált megvető bátorsággal és gumicsizmában tekinti meg a határmenti cserjést az Önök oldalán.

De mégis, ahogy a kovid alatt, most ebben is “we are in this together“. Minket kíméletlenül lőnek az oroszok, Önökre meg agresszív módon Önti a pénzt Brüsszel. Remélem, meg tudják őket állítani, amíg mi védjük az Önök rezsijének alacsony árait a magunk egyszerű életével és traktorjaival.

(kinéz a képből, oldalra) Már megint egy óvodát lőttek az oroszok? De mindenki lent volt a pincében? Az jó, mindjárt megyek, de amint látod most benne vagyok valamiben, szóval ezt majd később. Köszi.

Lassan zárom bocsánatkérő beszédemet, bokros elnöki teendőim csak ennyit engedtek, de egy igazán jó hír jut a végére, ezt még gyorsan elmondom: hamarosan még olcsóbb és gyorsabb lesz a gáz szállítása Magyarországra, ugyanis az oroszok immáron teljesen lebombázták, a földdel tették egyenlővé Mariupol városát, így már azon a területen keresztül is lehet gázvezetéket telepíteni.

A vezetékeknek végre nem kell elkerülniük a várost, mert az már nincs.

Kívánok erőt, kitartást és egészséget a magyaroknak a rezsi elleni szűnni nem akaró, örökös harchoz, vagy ahogy mi mondjuk mostanában Ukrajnában: “Lehet, hogy most nekünk rossz, de legalább alacsony a magyarok rezsije.“


Figyelem ez a cikk  a hircsarda nyomán készült .Fontos tudni ez nem egy sajtótermék. Ez egy  hírparódia! Ez a cikk egy feltüntetett hírnek látszó írás kizárólag a szerkesztőségnek látszó személyek álláspontját, vagy annak teljes ellentétét tükrözik. 


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)