Rákos betegeknek fejlesztették ki ezt a levet, de még jobb, ha megelőzésként naponta iszol belőle!



Nemcsak a daganatsejteket pusztítja, de visszaépíti a vörös vérsejteket és extra energiát ad!

Ezt a levet a rákos betegeknek kísérletezték ki. Nemcsak a daganatsejteket pusztítja, de visszaépíti a vörös vérsejteket és energiát biztosít a betegségtől legyengült szervezetnek is.A zöldséglé alapja a cékla és a sárgarépa, főleg a cékla íze kicsit kellemetlen, de elsősorban kemoterápiában részesülő betegeknek kötelező lenne fogyasztani, mert ellensúlyozza a nagyon kellemetlen mellékhatásokat.

Egészséges embereknek is ajánlott fogyasztani! Ha csak fáradékony vagy, vagy gyulladások vannak a szervezetedben, álmatlanságtól szenvedsz, próbáld ki ezt az italt.


Hozzávalók:


1 kg cékla

1 db citrom

0,5 kg répa

3 db narancs

3 db alma

1 kg méz


A céklát, répát tisztítsd le, a citromot, narancsot pucold meg, az almát vágd fel. Turmixold össze. Ha kész, keverd bele a mézet! Zárható üvegekben tedd a hűtőszekrénybe. Napi fél pohárral így belőle reggel éhgyomorra.

Ha elkezded a kúrát, pár napon belül fantasztikusan megnő az energiád, rendbe jön az emésztésed. Erős méregtelenítő hatásánál fogva még fogyaszt is. 

TIPP: A méz mennyiségét a saját ízlésedhez igazítsd! Ha nem szeretnéd édesre a levet, elég bele kevesebb méz is!

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)