Nyugdíjasok figyelem! Hatalmas örömhír érkezett - Ilyenre még soha nem volt példa Magyarországon! Hatalmas pénzről van szó!



Szeretnénk támogatni a nyugdíjasokat a háztartási kiadásokra fordítható pénz beosztásában. Az új, keddi kedvezmény igénybevételével csökkenthetők az élelmiszerre fordítható kiadások, így a Tescóban ezeken a napokon többet ér vásárlóink nyugdíja. Ez több mint 2,5 millió embert érint az országban, akik közel 200 üzletünkben élhetnek a lehetőséggel. A Tesco Clubcard használatával pedig egyéb jelentős kedvezményeket is ki tudnak használni, hogy vásárlásuk még olcsóbb legyen

– mondta Pálinkás Zsolt, a Tesco Magyarország vezérigazgatója.

Óriási nyugdíjaskedvezményt jelentett be a Tesco: ilyen még nem volt, mutatjuk a részleteket

Április 19-től minden kedden a nyugdíjas vásárlók 5 százalék kedvezményt kapnak a Tescóban vásárlásuk végösszegéből, amennyiben használják Tesco Clubcard kártyájukat. Az áruházlánc ezzel is szeretne hozzájárulni az élelmiszerre fordított kiadások csökkentéséhez.

Minden héten kedvezményes keddek várják a nyugdíjasokat a Tesco áruházakban április 19-től kezdődően. A vásárlók nyugdíjas igazolványuk felmutatásával, Tesco Clubcard használata esetén 5 százalék kedvezményt kapnak vásárlásuk végösszegéből. Az egy vásárlás alkalmával igénybe vehető maximális kedvezmény 9999 forint.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)