Itt a feketeleves! Rendkívül nehéz négy év jön. Ezek az újabb adók és költségmegvonások jöhetnek! Mutatjuk a felháborító részleteket!Politológus a következő 4 évről: „Gondok lesznek majd az élelmezéssel, olyan váratlan dolgokkal kell szembenéznie a kormánynak, amiket az elmúlt 12 évben soha nem tapasztalt meg”

A kormánynak az energiaellátással, az emelkedő árakkal, és az élelmezéssel is komoly gondjai lehetnek.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, a Fidesz meglepően nagy fölénnyel sorozatban negyedjére is megnyerte a választásokat. A történtekkel kapcsolatban azóta számtalan szakértő fejtette ki a véleményét, köztük Stumpf István jogász, politológus is, aki a K!beszélő című műsornak adott interjújában elárulta, Orbán Viktor vezetésével ezúttal egy válságkezelő kormányzás veheti kezdetét.

"Válságkezelő kormányzás fog elindulni a korábbiakhoz képest egyértelműen, és azt gondolom, hogy ekkora felhatalmazás nagyon nagy felelősséget is jelent, és szerintem ezzel a felelősséggel és felhatalmazással az új kormány élni fog...A háború kellős közepén vagyunk, ami rányomja a bélyegét az energiaellátásra, hihetetlenül felszaladtak az árak, gondok lesznek majd az élelmezéssel, tehát olyan váratlan dolgokkal kell szembenéznie a kormánynak, amelyet az elmúlt tizenkét évben soha nem tapasztalt meg.Ilyen értelemben az, hogy erős kormányzópárt van, és a gyors cselekvőképességhez megvan a kormány kétharmada, az lehet előny is" - magyarázta Stumpf.

(címlapfotó:illusztráció)

Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)