Haza zavarták a kórházból a 11 éves kisfiamat. Reggelre elhunyt Dávidka. Az oka több mint felháborító:



Csupán 11 éves volt az az ötödikes kisfiú L. Dávid, aki meghalt a szabolcsi Nyírmadán. A kisfiút az iskolában érte baleset, a kórházból viszont hazaküldték. Másnap reggel meghalt. Az oka? Több mint felháborító:

Egyelőre vizsgálja a rendőrség, összefüggésben van-e a gyermek halála azzal, hogy az iskolában leesett a lépcsőről. Aznap ugyanis semmi komolyat nem észleltek az orvosok: először a háziorvoshoz mentek vele, majd a sürgősségire, de a fiút nyugodtan hazaengedték nyírmadai otthonába.

A tragédia másnap reggel történt: a fiú rosszul lett, s hiába jött azonnal a mentős és mentőhelikopteres segítség, nem tudták megmenteni az életét.

Az RTL Klubnak a helyiek nyilatkoztak, akik annyit tudtak elmondani, hogy reggel összeesett és meghalt. A szülőket is kereste a Híradó, de mély fájdalmukban nem kívántak nyilatkozni – derült ki a riportból.

Az elsődleges vizsgálatok alapján koponyaűri vérzése volt, amelyet egy kórházban, ha megcsinálnak egy általános vizsgálatot kiderül. Azonban a 11 éves kisfiú esetében a kórház dolgozói gondatlanul jártak el, és nem vizsgálták meg, viszont haza küldték, hogy pihenjen és majd meggyógyul magától. A kisfiú reggelre életét vesztette.

Nagyon szomorú, hogy lassan mindennapos lesz egy ilyen hír, csupán a kórházak és orvosok felelőtlen és nemtörődöm hozzáállása miatt. Felmerül a jogos kérdés, ezek után mégis hogy bízzon az orvosokban az ember?! Egy megosztással kérjük fejezd ki te is egyet nem értésed. Nyugodj Békében Dávidka, mély együttérzésünk a család felé!


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)