Figyelem! Változás jön minden sírhely megváltásánál, urnahelyek megváltásánál, parcellák megváltásánál! Minden családot érint! Ezek a változások jönnek



Ezt tervezi a miniszter.Elképesztő bejelentéssel állt elő Lázár János! Hatalmas és mindenki számára nagyon nagyon előnyös változást fog javasolni a sírhelyeknél!Minden családot érint, és komoly költséget jelent a sírhelyek megváltása.Lázár János azt mondta, hogy megszületni és meghalni a legdrágább ma Magyarországon. Jelenleg a költséges temetés és sírhely-megváltás után 25 év elteltével újabb sírhely-megváltásra kötelezik az örökösöket.Ha nem váltják meg újra az örökösök a sírhelyet, akkor azt felszámolják.

Ez kegyeleti okokból igen aggályos. A legtöbb ember lelkiismerete ezt nem hagyja, és pont erre játszanak a temetők üzemeltetői.Lázár János azt szeretné elérni, hogy szüntessék meg ezt a rendszert, és az egyszer megváltott sírhelyért ne kérjen újra pénzt a temető fenntartója.Ez az intézkedés jórészt az egyházakat sújtja, ezért a kormány kifizeti nekik a hiányzó összeget.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)