Váratlan hír: Itt a háború vége? Mi történik? Lehet, hogy közelebb a béke, mint gondoltuk?



Az orosz-ukrán tárgyalások “sokkal komolyabbak, mint ahogy Nyugat állítja”, és az ellentétek “nem óriásiak” írja egy izraeli lap Naftali Bennett izraeli miniszterelnök és Vlagyimir Putyin három nappal ezelőtti találkozója után.

A Jerusalem Post cikkét a Sky News szemlézte, eszerint Oroszország és Ukrajna tárgyalásai “sokkal komolyabbak, mint amit a Nyugat mond”, ennek oka pedig, hogy “Kijev nem osztotta meg a Nyugattal, hogy mi folyik a tárgyalásokon, mivel nem akarják visszafogni a világméretű készültséget”.

A cikk szerint “Zelenszkij megerősítheti Ukrajna függetlenségét, de súlyos árat kell fizetnie”.

A feltételezések szerint kénytelen lesz feladni a szakadár Donbaszt, vállalni, hogy nem csatlakozik a NATO-hoz, és ki kell nyilvánítani a semlegességet. A Jerusalem Post szerint Zelenszkij habozik.

A Sky News megjegyzi: nem tudja hitelesíteni az információt, lehetséges, hogy az izraeli kormány akarja pozícióit erősíteni a tárgyalásokon ezzel a szivárogtatással.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)