Sok embernek vannak ilyen kinövései, de azt senki nem tudja mi áll valójában a háttérben!



Sajnos sokaknál a kor előrehaladtával megjelennek ezek a kinövések, amelyek ártanak az önbizalmunknak, és sokan abban is bizonytalanok, hogy nagy veszélyt jelenthetnek el az egészségünkre.

A fibroma olyan jóindulatú daganat, amely a bőrfelületek dörzsölődés évvel alakul ki, és elsősorban a szemhéj, nyak, illetve a hónalj bőredőiben.

Elsősorban esztétikai problémát jelentenek, ugyanakkor sokan szeretnének természetesen megszabadulni tőlük. Leírunk néhány tippet, hogy hogyan vethetünk véget ennek a kellemetlen jelenségnek.

A legjobb, amit javasolhatunk, hogy keress fel egy orvost, különösen akkor, hogyha a szem környéken vannak ezek a kinövések.


Létezik ugyanakkor néhány házi megoldás is, amelyet más esetben kipróbálhatunk. Fontos azonban, hogy gyanús, különös képződményeket, amelyeket a bőrünkön észreveszünk, sose kezeljünk házilag.

1. Almaecet. Egy vattával naponta háromszor töröld át almaecettel a fibrómát.

2. Sebtapasz és E-vitamin olaj. nyiss ki egy E-vitamin kapszulát, az olajat tedd a fibrómára, és napokra ragaszd le. Addig hagy rajta, míg le nem esik a bőrkinövés.

3. Fogselyem. Fogselyemmel kösd át a fibrómát, hogy essen le.

4. Teafaolaj. Naponta háromszor kend be, le fog esni.


Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! Diagnózist kizárólag orvos állíthat fel! Betegség esetén fordulj orvoshoz, az orvosi kezelést semmilyen más eljárás nem helyettesítheti! Jó egészséget kívánunk! 

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)