Putyin nagyon őszintén beszélt – ezt gondolja most az Ukrajnában zajló háborúról



Vlagyimir Putyin elismerte, hogy Oroszországnak is súlyos árat kell fizetnie.

Rengeteg szakértő szólalt már meg az orosz elnökkel kapcsolatban és a többség egy valamiben egyetért: Putyin egészen biztosan nem fogja feladni a háborút, bármilyen szankcióval is igyekeznek sarokba szorítani.

Mondhatjuk úgy is, hogy Oroszország is nyakig benne van a levesben.

Oroszország elnöke a televíziós beszédében azt mondta, hogy Oroszországnak is súlyos veszteségei lesznek.

„Nem vagyunk könnyű helyzetben. A munkanélküliség és az infláció is emelkedni fog. Most az a feladatunk, hogy ezeket a problémákat helyrehozzuk.”

- idézte Putyint a The Wall Street Journal.

Az orosz elnök azt is elismerte, hogy most gazdasági átalakulásra lesz szüksége az országának.

A korábbi olajmágnás és politikai fogoly, Mihail Hodorkovszkij azt mondta, hogy a világ nem bírja felfogni, hogy Putyin személyében egy „csirkefogóval” van dolga, és nem igazán tudják, hogyan kell vele tárgyalni.

Joe Biden amerikai elnöknek már keményebb megszólalása volt, mivel háborús bűnösnek nevezte Vlagyimir Putyint az orosz invázió miatt.

A Forbes emlékeztetett, hogy Biden korábban már gyilkosnak is nevezte Putyint. Akkor a két elnök telefonbeszélgetésben tisztázta a nézeteltérést, és Putyin azt mondta, elégedett amerikai kollégája magyarázatával.

Putyin jelenleg úgy látja, hogy nyugat meg akarja osztani és el akarja söpörni Oroszországot. Közben megígérte, hogy a belső árulókkal le fognak számolni.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)