Megindultak az orosz repülők kelet felé? Többen aggódnak, hiszen a legnagyobb atombunker felé vették az irányt, majd...Néhány órája kezdtek el szivárogni információk arról, hogy egyszerre szálltak fel Moszkvából az orosz „különleges repülőszázad” utasszállító gépei, majd kelet felé vették az irányt.

Ezek lényegében orosz kormánygépek, melyek hivatalosan az ország légierejének részét képezik, de katonák mellett fontos személyeket is szállítanak velük.

Az, hogy a gépek az Urál hegység felé vették az irányt nagyon veszélyes üzenetet hordozhat magában, hiszen ott van a legnagyobb, 30 ezer fős atombunkere Oroszországnak.

Arról, hogy a gépek miért szálltak fel egyszerre, számos találgatás jelent meg a haditechnikával, repüléssel foglalkozó közösségi fiókokon.

Egy ideig azt lehetett gyanítani, hogy a repülőgépek befolyásos orosz személyeket szállítanak valamelyik kormánybunkerbe, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnök vélhetően tartózkodik, hogy személyesen egyeztessenek vele az ukrajnai műveletekről és ennek következményeiről.

Frissebb információk szerint azonban a repülőraj azóta szétszéledt és egy részük már le is szállt különböző orosz nagyvárosokban.

Valószínűbb tehát az a magyarázat, hogy a kormánygépek katonákért mentek az Oroszország keleti és déli részében található támaszpontokra, hogy erősítést szállítsanak az ukrajnai hadműveletekben való részvételhez.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)