Hátborzongató, amit 2022-re jósolt Baba Vanga, a vak jósnő



Baba Vanga jóslata szerint 2022-ben a világra kataklizmák és katasztrófák várnak, de megtalálják a rák gyógymódját.

Napvilágra kerültek a híres vak tisztánlátó 2022-re vonatkozó jóslatai, miután még életében megjövendölte szeptember 11-ét és a Brexitet annak ellenére, hogy 1996-ban meghalt.Baba Vangát, valódi nevén Vangelia Gushterovát furcsa jóslatai miatt a “Balkán Nostradamusának” is becézték.

12 éves korában vesztette el a látását, és azt állította, hogy ugyanakkor tudatosult benne, hogy egy nagyon ritka ajándékot kapott Istentől, a jövőbelátás képességét.Azt jósolta, hogy a világ 5079-ben véget ér, és állítólag az addig tartó eseményeket jövendölte meg.

Előre tudott a Szovjetunió felbomlásáról, a 2001 szeptember 11-i támadásról, Diana hercegnő haláláról és a csernobili katasztrófáról, és állítólag jóslatai 85%-ban igaznak bizonyultak.Közvetlenül halála előtt, 85 éves korában, 1996-ban azt mondta, hogy 2022 lesz az az év, amikor megtalálják a rák gyógymódját.

Baba Vanga azt állította, hogy “A 21. század elején az emberiség megszabadul a ráktól.””Eljön az a nap, amikor a rákot vasláncok kötik meg.”De a dolgok nem néznek ki jól Donald Trump elnök számára, amikor elhagyja a Fehér Házat, mivel Baba Vanga szerint nyilvánvalóan egy “titokzatos betegségben” szenved.

Azt állította, hogy a 45. elnök a rejtélyes betegség következtében megsüketül és agytraumát okoz neki.Vad jóslataiban azt is állította, hogy Európa gazdasága el fog esni, a saját országában valaki merényletet követ el Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen, és az iszlám szélsőségesek Európában támadást indítanak.

Állítólag azt jósolta, hogy “A szélsőségesek vegyifegyver-arzenált fognak használni az európaiak ellen.”

Baba Vanga hozzátette: “A világ sok kataklizmától és nagy katasztrófáktól fog szenvedni.”

“Az emberek tudatossága megváltozik.”

“Nehéz idők jönnek. Az embereket megosztja a hitük.”

“Pusztító eseményeknek lehetünk tanúi, amelyek megváltoztatják az emberiség végzetét és sorsát.”

Úgy tűnik, hogy a bolgár jövendőmondónak volt néhány szórakoztató jóslata is, példul azt mondta, hogy a benzingyártás leállításakor a vonatok a napfényt felhasználva “repülnek”.

Hozzátette: “A benzintermelés leáll, és a Föld megpihen”.

A legfurcsább jóslata azonban az, hogy 2022-ben egy sárkány veszi át a bolygót.

Állítólag azt mondta: “Egy erős sárkány ragadja meg az emberiséget.”

“A három óriás egyesül. Néhány embernek vörös pénze lesz.”

“Látom a 100-as, 5-ös számokat és sok nullát.”

Úgy tűnik, hogy a szavait nem szabad túlságosan szó szerint érteni.

Jóslatainak magyarázói azt feltételezik, hogy a “sárkány” Kínát jelenti.

A három óriás Oroszország, India és Kína lehet, a pénz pedig a 100 jüanos és az 5000 rubeles bankjegy, amelyek egyaránt vörös színűek.

A néhai jósnő úgy gondolta, hogy a következő 200 évben kapcsolatba lépünk a földönkívüliekkel.

Azt jósolta, hogy “Felfedezik az életet a kozmoszban, és hirtelen kiderül, hogyan jelent meg először az élet a Földön,” hozzátéve: “az emberek kapcsolatba lépnek más világokból származó szellemi testvéreikkel”.

Csak az idő fogja megmondani, hogy Babának igaza volt-e.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)