Gyászol az ország! Míg te aludtál, ennek a tündéri kislánynak a poklok poklát kellett átélni, mielőtt a halál megváltásként elragadta



Gyászol egész Ukrajna! Míg te aludtál, ennek a tündéri kislánynak a poklok poklát kellett átélni, mielőtt a halál megváltásként elragadta.

Alisa nagyapját a szeme láttára ölték meg, amikor megpróbálta megóvni őt a brutális orosz lövedékek elől az ukrán Ochtyrka városában történt támadás során. Sajnos egyikük sem élte túl a támadást.

A kis Alisa és a nagypapája rendszeresen járta a közeli erdőket, gombákat gyűjtöttek. Az ismerősök szerint egy érdeklődő, vidám, és természetszerető kislány volt.

A tűzharcok elől a nagyapa a pincébe menekítette a kislányt, amikor viszont az orosz gyalogság túl közel került megpróbálta kimenekíteni. Saját testével védelmezte a gyermeket, amikor sérülés érte a testét. A férfi a helyszínen életét vesztette, a kislányt végül civilek mentették ki, de ő is súlyos sérüléseket szenvedett.

Kórházba szállítása után két nappal, éjszaka elhunyt, az életben maradásra az esélyét az is csökkentette, hogy a háborús helyzet miatt a kórházak túlterheltek, hiány van a személyzetből és az eszközökből is.

Alisa szörnyű története csak egyike azoknak a szörnyű történeteknek, amelyek az ukrajnai orosz háborúban meggyilkolt gyerekekről szólnak, amelyet Zelenszkij elnök felesége és az ukrán First Lady osztott meg bejegyzésében.

Egy bejegyzésben, amelyben felszólítják a NATO-t, hogy vezessenek be repülési tilalmi zónát Ukrajna felett, és könyörögnek: “Mentsétek meg a gyermekeinket, hogy a tieid ne haljanak meg holnap!

” Olena Zelenskyy ezt írta: „A megszállók ukrán gyerekeket ölnek meg. Tudatosan és cinikusan. Gyermekeink. Alisa csak egy a legalább 38 gyerek közül, akiket már megöltek az orosz invázió következtében – mondta Olena Zelenszkij ukrán first lady.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)