Amiről szinte senki nem tud! Ezért TILOS megölni egy pókot a lakásban!



Minden lakásban vannak pókok, még, ha azt is gondolod, hogy a tiéd a legvédettebb otthon. Vannak átmeneti látogatók, míg mások családostól hosszabb időre beköltöznek.

Egyes fajok nagyon jól érzik magukat a családi házakban, ezek nagyrészt ártalmatlanok, egészen biztosan nem fognak megcsípni. A legtöbb pók ártalmatlan, ezért semmi értelme rettegni tőlük.

Azok a fajok, amelyek az otthonunkban átlagosan megtalálhatóak nem veszélyesek, messzire kerülik az embert, és nem kell rettegni a csípésüktől.

Még, ha pókfóbiád van, akkor is jól gondold meg a dolgot, hogy inkább megbarátkozol velük, vagy pedig megölöd őket.

A helyzet az, hogy a pókok hasznosak is lehetnek, csak éppenséggel erre nem gondol senki, mindenki csak az ellenséget látja bennük.

A pókok azzal, hogy becsalogatják a hálójukba a szúnyogokat is, számos fertőző betegséggel szemben nyújtanak védelmet az emberek számára.

A szúnyogok terjeszthetik a fertőző betegségeket, a pókok pedig elpusztítják a szúnyogokat, így biztosítva védelmet az emberek számára.

Ezután jól gondold meg, hogy mennyi értelme van elpusztítani egy olyan pókot, amelyik tulajdonképp hasznos is az emberiség számára.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)