Ilyen megalázást, amit egy idős hölgynek kellett átélnie, még nem hallottunk! “50 deka csirkelábat kért a néni a hentesnél. Erre a hentes: mama, tán csak nem..."



Az alábbi kis beszámolót az interneten találtuk, és röviden összefoglaljuk nektek. A beszámoló írója egy fővárosi szupermarketbe tért be, amelynek nevét nem írja ki, éppen azért, mert nem az volt a célja, hogy azonosítani lehessen a szereplőket, csak a tanulságot tartja figyelemre méltónak…

Nade térjünk rá a történetre: egy idős, barátságos néni álldogált a hentespult előtt, mosolygós, kicsit talán gyámoltalan. Amikor rá került a sor, 50 dkg csirkelábat, és egy kis farhátat kért a hentestől.

A történet elbeszélője megjegyzi, hogy elérzékenyült, és kicsit elszomorodott azon, hogy az idős ember egy végigdolgozott élet után csak ilyesmit képes megvásárolni. Azonban a java még csak ezután következett, mivel a hentes kijelentésére egyáltalán nem volt felkészülve!

A hentes, miután a néni elmondta, hogy mit szeretne kérni, csak ennyit kérdezett gúnyosan: “Mama, tán csak nem esküvő lesz?!” Az elbeszélő leírja, hogy ez még neki is fájt, mert a néni láthatóan magára vette, és szomorúan csak annyit mondott: nem…

Kifizette, amit vett, és csendben elkullogott. Szomorúság látszott a szemében, ahogyan elment.

Az a kérdés csak, hogy az emberek miért ilyen érzéketlenek, és miért bántják meg egymást?

Neked mi a véleményed?

A borítókép illusztráció!

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)