A szomszédom sokszor ecetbe áztatta a kenyeret, majd bele dobta a kukába... Sosem értettem miért teszi, aztán elmondta... Azóta én is ezt csinálom!



Tudjuk, hogy az ecet egy valóságos csodaszer! Erről azonban még sosem hallottunk; egy szelet kenyeret kell ecetbe áztatni, és a kuka aljába dobni. Egy éjszakára ott hagyjuk, és másnapra minden kellemetlen szag eltűnik a szemetesből! Mintha akkor vettük volna! És ez nem csak a kukára igaz. Bárhol eljátszhatjuk ezt a trükköt, ahol kellemetlen szagok vannak, és meg akarunk szabadulni tőle!

De ennél sokkal többet is tehetünk az ecettel! Ha a muslicáktól akarunk megszabadulni, akkor elég egy kis almaecetet öntetni egy pohárba, fóliával lefedni, lyukakat szúrni bele, és kész! A muslicák bemásznak, de többet nem jönnek ki!

Esetleg gyorsan szeretnénk kisedni a gyűrődést a ruhákból? Készítsünk egy ecetes egyveleget 1:3 arányban, amiből a víz a háromnegyed rész. Ezzel betermetezzük a ruhát, és amikor megszáradt, egy gyűrődés sem lesz rajta!

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)